Wednesday, December 28, 2011

Manuskrip 'Kecubung' sudah siap di cetak... jeng jeng jeng...

.

Dah siap...








Tinggal nak buat cover yang sesuai dan bukukan...





.

10 comments:

kucingorengemok said...

jeng jeng jeng

Aku said...

KOG,
ko betul2 nak PDF jer, tak nak buku?

Ko heroin dalam ini crita tau...

AZANI said...

terbaik...

tasekM said...

kot ramai yg nk buku.
aku dapat yg pdf pun ok...




.

kucingorengemok said...

bila aku cakap aku nak pdf? aku nak buku yang ko cetak kat printer ofis ko, supaya kos rendah :p

eh kira heroin ke? (blur²) heroin biasa kena joget², malas la... hahaha

Aku said...

Azani,
ko nak tak?




TM,
Ramai yang nak PDF jer nih...

Apa pasal tak nak buku ek? buku kan ke boleh simpan kat lemari...

Aku said...

KOG,
Oo.. bku la tu.. ok.

Memang ramai ingat Tazs dan Tij heroin tapi sampai ke 2/3 cerita, aku twist... ko sebenarnya heroin yang berkorban demi mereka berdua.. bhuhuhu.. sedih... ko kena tombak.. huhuhu... nak tau citer seterusnya, kena baca la...

sepa said...

brader, hard-cover ka? atau paper-back?

oya, kasi sain otograf sekali. :)

sepa said...

eh. kejap. ada acknowledgement tak?

kalau ada, ko ucapkan part nih.

*terima kasih kepada sepa, satu2 mamat dr bumi kenyalang, yang tak abis2 dengan idea2 mengarut.

Aku said...

Sepa,
Paper back dahla...

kalau ko nak hardcover, aku bagi softcopy, ko pergi print n bind sendiri... baru RM20-40 hard cover...