Monday, December 26, 2011

Kecubung dah siap!!!

.


Aku nak edit pula.

Lepas tu, aku nak buat grafik untuk covernya...

Hmmm.... macam mana rupa cover tu agaknya?









.

9 comments:

tasekM said...

nk tgk rupa cover.

sepa said...

ko nak aku designkan, tak.?

Aku said...

TM,
ko ni... aku cakap aku pun tak ada lagi, tetiba ko nak tengok... cer tolong buatkan ker.. apa ker....






Sepa,
Aku nak kaitkan dgn kecubung (pokok) dan kecubung (mistik). Ada idea?

Kalau tak, aku letak tanda soal (?) besar2 jer...senang.

alien pakai lipstick said...

Gambar pokok kecubung foreground.background pondok ngn van tepi tu..i hate image of blood.but tht could be yr mystic element?

Aku said...

Alien,
tu masalahnya, mana nak cari Nissan Venet sekarnag ni?.... tak sanggup nak ambik dari google, tak bagus nanti...

Darah? hmm... boleh guna imej lain untuk menggambarkannya.... pisau potong daging atau gergaji rantai, contohnya... kakakaka

sepa said...

brader,
ko jgn sekali2 letak tanda soal (?) besar2... itu serupa buku propaganda neo-nazi, atu komunisme jeh...
tapi, aku setuju kalau ko buh gambar si hasri - yg tampan-berlesung-pipit tuh besar2...

:)

Aku said...

Sepa,
mana gambor ko?
aku nak silhouette kan...jadi latar belakang.

ambik gambor masa umur ko 26 tahun..
ko email kat yahoo aku tu... cepat!

sepa said...

ko nak buh gambo aku.? bior betul...!

ko carik la yg dlm koleksen ko.! :)

Aku said...

Sepa,
aku guna gambo aku je la...