Wednesday, January 4, 2012

Buku Kecubung : Siapa-siapa nak, sila email kepada aku....


Siapa-siapa yang berhajat, sila tinggalkan jejak anda di ruang komen entri ini.
Kemudian, berikan alamat pos-mengepos ke email:  nizam.ariff@yahoo.com

 (pastikan perkataan 'ariff' itu dengan 2 'f')

.

12 comments:

tasekM said...

berapa ringgit ni bro...?



.

alien pakai lipstick said...

nak.tapi softcopy format leh?pdf ke word ke tak kesah.jangan risau saya tak akan jual semula punye.utk personal reading je.lagi mudah for you.tak yah g post office.

Aku said...

TM,
Aku nak tau berapa orang yang nak ni dulu... kalau setakat berdua jer, aku print kat opis ke la...



Alien,
Camner nak buat e-book ek? aku selalu dengar tapi tak tau mcm mana nak buat... mungkin sekarang ni masa yg sesuai nak belajar buat e-book tu...

kucingorengemok said...

kalau print kat ofis murah skit eh? aku nak versi yang tu, ok.

hahaha :)

alien pakai lipstick said...

http://www.dazzlindonna.com/blog/making-money-online/business-development/cutting-business-costs/how-to-create-your-own-ebooks-easy-fast-and-free/

try that url.i tak pernah buat pun..just an idea

sepa said...

aku nak kena kata nak jugak, ke...?

*aku nak yg bersaiz pocket-book... yg saiznya lima-satu-lapan inci kali tujuh-lima-lapan inci (5 1/8" x 7 5/8")...

:)

Aku said...

KOG,
Ko tak nak buku ke? Boleh pegang2, boleh simpan2 kat rak.

dan yang penting, ada signature aku kat buku tu... kakaka



Alien,
Cool... nanti aku tengok. kalau payah sangat, aku PDF je la untuk sapa2 yang sanggup baca kat screen laptop.



Sepa,
Ok.. jadik. Aku print booklet sama macam racun la... senang sikit nat setting.

Aku said...

Alien,
Aku dah download!
Tapi, satu kerja pulak nak belajar guna... hahaha

alien pakai lipstick said...

yaaayy..susah ke? nak aku tolongkan u dah download sofware dah a
ku sabar nak baca kecubung ni...

Aku said...

Alien,
dah download.. tgh tgk camner nak pakai ni...

kalau susah2, aku PDFkan word je.. cuma tak cantiklah tapi

Tijah said...

takde majlis upacara penyerahan naskhah ke? hehehe

brp? nak email add ke?

Aku said...

Tijah,
nak upacara ke? aku segan lah nak serah tangan kat ko... hahaha

aku memang kena bagi ko satu sebab ko pelakonnya.

boleh email postal address ko?